Alarmopvolging uitgerust met bodycams

Foto ter illustratie. bron: politie.nl
Corian Security gaat vanaf heden starten met de inzet van bodycams en werkt zo verder aan haar professionalisering op het gebied van alarmopvolging.

Door de technische vooruitgang kunnen bedrijven binnen de beveiligingsbranche hun klanten steeds meer aanbieden op het gebied van veiligheid. Steeds meer van deze elektronische ontwikkelingen worden inmiddels breed toegepast met de nodige successen. Zo worden veel bouwterreinen en bedrijventerreinen tegenwoordig voorzien van intelligente camera's waardoor een mobiel surveillant alleen nog hoeft uit te rukken wanneer er echt iets aan de hand is.

Desalniettemin zijn nog lang niet alle bedrijventerreinen, bedrijven en woningen voorzien van deze technische hoogstandjes, waardoor een mobiel surveillant niet kan weten wat hij/zij ter plaatse aan gaat treffen. Door onze collega's op de alarmopvolging uit te gaan rusten met bodycams kunnen wij, wanneer dat door onze klanten wordt gewenst, de gehele alarmafhandeling vastleggen.

Op de eerste plaats verhoogt de bodycam door zijn preventieve en de-escalerende werking de veiligheid van onze collega's. Naast de preventieve werking kan er met de bodycams ondersteunend bewijsmateriaal worden vastgelegd. Bij discussies achteraf, bij het terugzoeken naar verdere details en bij aansprakelijkheidskwesties kan dat van doorslaggevend belang zijn voor alle partijen. Tevens zijn gemaakte beelden uitermate geschikt voor interne trainingsdoeleinden, daardoor zal de professionalisering van onze collega's alleen maar verder toenemen.

"We zijn er van overtuigd dat we met deze vooruitstrevende technische ontwikkelingen een nieuwe standaard zetten in de hoogstaande kwalitatieve alarmafhandeling." aldus Dylan Raats, eigenaar van Corian Security.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons: 076- 887 97 34 of mail naar: info@coriansecurity.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *