Beveiligingsbedrijf Roosendaal

Welkom! Corian Security biedt al jarenlang een uiteenlopend dienstenpakket aan als beveiligingsbedrijf in Roosendaal.

Elke avond en nacht zorgen de goed opgeleide en professionele beveiligers van Corian Security voor de veiligheid van een diversiteit aan bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren in Roosendaal. Voor ons staan de wensen en behoeften van de klant volledig centraal, deze stemmen we vervolgens af zodat deze naadloos aansluiten op de organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen, hierdoor bent u als klant verzekerd van de beste beveiliging. Onze klanten zien ons hierdoor als vakman in de veiligheidszorg. Onze ‘core-business’ is het beheersen en beveiligen van risico’s, dit doen we samen met u door eerst de eventuele veiligheidsrisico’s in kaart te brengen.

Wij bieden onze klanten een zeer uiteenlopend dienstenpakket aan, bestaande uit onder meer:

  • Alarmopvolging waarbij wij op uw alarmmeldingen reageren;
  • Mobiele Surveillance met als doel uw pand preventief en signalerend te controleren;
  • Objectbewaking;
  • Evenementenbeveiliging.

Dylan Raats heeft als beveiligingsprofessional in de beveiligingsbranche in 2012 Corian Security opgericht. Zo heeft Corian Security unieke samenwerkingsverbanden met installateurs op het gebied van elektronische beveiligingsinstallaties en met gespecialiseerde bedrijven zoals 24-uurs calamiteitendiensten door het hele land. Om zo een geheel, op de wensen van de klant afgestemd dienstenpakket aan te bieden. Hierdoor zijn wij tevens specialist geworden in het oplossen van incidenten en calamiteiten waardoor u als klant de 24/7 beveiliging krijgt die uw rust garandeert! Daarnaast zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Corian Security beschikt over de benodigde vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voor het leveren van beveiligingsdiensten, onder vergunningsnummer ND 4026.

Neem contact met ons op!

Als beveiligingsbedrijf in Roosendaal zijn wij u graag van dienst met uw veiligheidsvraagstukken. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via 076- 887 97 34 of info@coriansecurity.nl