Alarmopvolging Hoeven

Corian Security is al jarenlang actief als specialist op het gebied van alarmopvolging in Hoeven. Wij hebben in deze tijd ons specialisme steeds verder uitgebreid waardoor we inmiddels op vrijwel alle soorten meldingen rijden die technisch door een alarm- of servicecentrale worden doorgegeven. Met de alarmopvolging van Corian Security gaat er een goed opgeleide surveillant van de mobiele surveillance bij uw pand kijken. Een geruststellend idee!

     

Al meer dan 7 jaar lang actief in Hoeven e.o.

Bij alarmopvolging verzorgen wij de complete afhandeling van alle soorten (alarm) meldingen in zowel de zakelijke als particuliere sector. Je kunt hierbij denken aan:

  • Inbraakalarmen,
  • Brandalarmen,
  • Storingsmeldingen,
  • Paniekalarm/overvalalarm,
  • Persoonsalarmen,
  • Storingen aan koel en/of vriesinstallaties.

Onze goed opgeleide beveiligers zijn in staat om situaties goed in te schatten en daarop juiste maatregelen te nemen. Zij gaan vaak als eerste ter plaatse en zorgen ervoor dat de alarmsituatie wordt opgeheven en de locatie weer veilig wordt achtergelaten.

Organisatorische maatregelen

In veel gevallen zie je dat men voldoende aandacht heeft geschonken aan de technische beveiligingsmaatregelen van een pand, terwijl de organisatorische maatregelen vaak worden vergeten maar niet minder belangrijk zijn, sterker nog, de twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elektronische alarmering is namelijk alleen echt zinvol als er ook voldoende organisatorische maatregelen zijn getroffen om op een alarmmelding te reageren.

De veiligheid van een pand valt en staat met een juiste mix van beide maatregelen. Is er binnen uw bedrijf een aangewezen persoon en/of verantwoordelijke voor het afsluiten van het pand? Heeft u een deugdelijk sleutelplan? Worden alarmcodes van personen die niet meer in dienst zijn gewijzigd? Slechts een kleine greep uit de diverse organisatorische maatregelen die een bedrijf kan treffen.

In onze partner rol adviseren wij op coachende manier onze klanten op het gebied van veiligheid gerelateerde zaken. Waarom? Omdat wij samen met de klant willen komen tot een naadloze aansluiting van de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen waardoor de klant minder risico loopt en wij aan de andere kant nóg beter ons werk kunnen doen!

Specialist in oplossen van incidenten

Mocht het bij een melding alsnog blijken dat er enige onregelmatigheden of een incident heeft plaatsgevonden dan zullen onze surveillanten handelen volgens een vooraf opgesteld actieplan. Door goede samenwerkingen met calamiteitendiensten zoals Holland Herstel Groep en Dolmans en andere partners zijn wij in staat om vrijwel alle incidenten zo goed mogelijk op te lossen waardoor de bedrijfsvoering of bedrijfsprocessen van de klant zo min mogelijk hinder ondervinden. En als dat betekent dat wij zelf een dweil of een stofzuiger moeten pakken om hand en span diensten te verrichten dan zullen we dat ook zeker niet laten.

Ook interesse in alarmopvolging?

Als het om beveiliging gaat, hebben wij voor u dé dienstverlening die u zoekt en uw rust garandeert. Wij denken graag met u mee en maken een offerte op maat voor u op. Wij werken al meer dan 7 jaar als beveiligingsbedrijf in Hoeven en omgeving waarbij wij zowel bij grote als kleine klanten onze dienstverlening tot in de puntjes uitvoeren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 076-8879734 of mail ons op info@coriansecurity.nl