Over ons

Welkom bij Corian Security!

Corian Security is een jonge beveiligingsorganisatie met passie voor veiligheid en opgericht in 2012.

Elke avond en nacht zorgen de beveiliging professionals van Corian Security voor de veiligheid van diverse bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren door heel West Brabant. Voor ons staan de behoeften en de wensen van klanten centraal. Onze klanten zien ons als een vakman in de veiligheidszorg. Onze ‘core-business’ is het beheersen en beveiligen van risico’s.

Wij bieden onze klanten een zeer uiteenlopend dienstenpakket aan, bestaande uit onder meer:

  • objectbewaking;
  • Alarmopvolging met sleutelbeheer;
  • Mobiele Surveillance met als doel uw pand preventief en signalerend te controleren.

Vanzelfsprekend kunnen klanten ons ook raadplegen voor veiligheidsadvies. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het uitvoeren van een veiligheidsscan, tot het opstellen van een op maat gemaakt veiligheidsplan.

“De wensen en behoeften van de klant staan altijd centraal.”

Dylan Raats heeft als beveiligingsprofessional in de beveiligingsbranche in 2012 Corian Security opgericht. Zo heeft Corian Security unieke samenwerkingsverbanden met installateurs op het gebied van elektronische beveiligingsinstallaties en met collega beveiligingsbedrijven door het hele land. Om zo een geheel, op de wensen van de klant afgestemd dienstenpakket aan te bieden. Dit alles om uw organisatie de 24/7 beveiliging te geven die uw rust garandeert.

Corian Security beschikt over de benodigde vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voor het leveren van beveiligingsdiensten, onder vergunningsnummer ND 4026.

Daarnaast heeft iedereen die werkzaam is bij Corian Security een geldig BHV+AED of EHBO diploma.

Wij zeggen niet zomaar “Oog voor uw Veiligheid”

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen via; Tel.: 076- 887 97 34 of info@coriansecurity.nl